‘YOU CANNOT SWIM FOR NEW HORIZONS, UNTIL YOU HAVE THE COURAGE TO LOSE SIGHT OF THE SHORE’

Met de vakantie in aantocht en de mooie event- en congresmaanden in het vooruitzicht geeft bovenstaande quote ons de nodige inspiratie. Samen met onze geweldige collega’s hebben Adriaan en ik twee top maanden achter de rug. Er kwamen steeds meer versoepelingen waardoor we weer gasten en opdrachtgevers konden ontvangen. Wat hebben wij genoten van de mensen op locatie en hun blije gezichten!

Flexibiliteit
Als geen ander weten we dat een goede bijeenkomst valt en staat met een perfecte voorbereiding. Op de dag zelf geldt altijd maximale flexibiliteit en het bieden van sprankelende gastvrijheid. Dat we flexibel moesten zijn werd ons vaak duidelijk. Op sommige dagen hebben we zelfs twee keer de gehele opstelling van borrels en diners van binnen naar buiten moeten verplaatsen, omdat het weer in werkelijkheid toch anders was dan de voorspelling aangaf. Lange dagen met de nodige inzet en spierkracht waren nodig om uiteindelijk groot applaus te mogen ontvangen. De vele dankbrieven en attenties die we daarna ontvingen waren hartverwarmend. Wat een geweldig vak hebben we toch!

Nieuwe horizon ontdekken
Het raakt ons beiden dat de teams kaarsrecht achter onze bedrijven zijn blijven staan en werkelijk alles blijven geven om onze gasten een perfecte dag of avond te bieden. Daarnaast geeft het ons ook alle kracht om weer te dromen, een nieuwe horizon te ontdekken en los te laten wat was. Dit loslaten is ook nodig om al die talenten te kunnen laten groeien, want stilstaan in ontwikkeling omdat wij ‘in de weg staan’ mag natuurlijk nooit gebeuren.

De stap naar voren zetten
Het ondernemersbloed stroomt weer als nooit tevoren en we zijn klaar om de stap naar voren te zetten en de ‘veilige kustlijn’ achter ons te laten; de nieuwe horizon dient zich aan. Zoals de definitieve herontwikkeling van Kasteel van Gemert en Muntgebouw Utrecht. Ook zijn er prachtige samenwerkingen op komst die onze bedrijven gaan versterken en versnellen. Stap voor stap of beter gezegd schoolslag voor schoolslag gaan we op weg naar nieuwe avonturen.

Op naar mooie tijden en laten we samen het verschil blijven maken!