UW ALgemene ledenvergadering in Mariënhof Amersfoort

Op zoek naar een vergaderruimte in Amersfoort voor uw algemene ledenvergadering? Vergaderen in stadsklooster de Mariënhof is comfortabel en biedt u vele mogelijkheden. Met 10 karakteristieke ruimtes is er voor iedere gelegenheid een passende zaal te vinden.
Of u nou overdag of in de avonduren komt vergaderen, het is hier altijd warm en sfeervol. Ons karakteristieke klooster is een uitzonderlijke vergaderlocatie te noemen, waar zakelijk en modern perfect samen gaan met de monumentale charme.

Ons team ontzorgt, denkt mee en zorgt ervoor dat jullie ongestoord kunnen vergaderen. Ook een ALV met een vergaderdiner is bij ons goed mogelijk.

Onze vergaderlocatie is volledig coronaproof! Benieuwd  welke maatregelen wij treffen om te zorgen dat uw bijeenkomst zorgeloos en ontspannen verloopt? Bekijk dan onze speciale coronaproofpagina.

Veelzijdige vergaderruimtes voor iedere gelegenheid

Door de verschillende formaten van onze ruimtes is er veel mogelijk op het gebied van sfeer en aantal deelnemers. Van kleine vergaderingen tot aan plenaire vergaderingen met maar liefst 200 deelnemers. Voor elke soort ALV kunt u bij ons terecht. Al onze ruimtes beschikken over moderne faciliteiten en comfort, waardoor u zich zonder zorgen kunt richten op de inhoud van de bijeenkomst.

Ons team adviseert u graag over een geschikte ruimte en de juiste setting en sfeer bij het doel van uw bijeenkomst. Van voortraject tot en met evaluatie heeft u één vast en ervaren contactpersoon.

Liever online uw ALV houden?

Wilt u de Algemene Ledenvergadering (deels) online organiseren? Wij bieden verschillende mogelijkheden voor het online uitvoeren van uw vergadering. Samen met onze technische leverancier zorgen we er voor dat de mensen thuis goed kunnen deelnemen aan de Algemene Ledenvergadering en dat ook zij een goede beleving hebben! Een blended event of volledig online, wij denken graag met u mee!

Goede bereikbaarheid, centraal gelegen in Amersfoort

De Mariënhof is centraal gelegen in Amersfoort en daardoor goed bereikbaar voor uw gasten. Ze parkeren naast de deur in parkeergarage de Koestraat óf stappen voor ons klooster uit een van de vele bussen die vanaf Amersfoort CS onze kant op rijden.

U bepaalt zelf de sfeer

Onze innovatieve LED-verlichting is niet alleen duurzaam, maar stelt u ook in staat om de sfeer in de Mariënhof af te stemmen op uw huisstijl. Ervaar zelf wat dit kan doen met onze inspiratie-tool!