Een nieuwe bladzijde

Het stroomt, het bruist! We hebben de intense eerste maanden van dit jaar achter ons gelaten en de steigers zijn letterlijk en figuurlijk weg. De Mariënhof is in oude glorie weer teruggegeven na maanden achter doeken verscholen te zijn geweest, het Muntgebouw heeft zijn nodige uitbreidingen in keuken en ruimtes achter de rug en de teams zijn gegroeid. Klaar voor een nieuwe bladzijde.

Groei

Zoals jullie ons kennen willen we blijven doorontwikkelen. Maar wel voorzichtig want we willen ons bedrijf niet ‘opblazen’. We moeten écht klaar zijn voor een nieuwe stap. Niets is zo erg om een weg in te slaan en dan weer gas terug te moeten nemen omdat blijkt dat je er toch nog niet klaar voor bent. Maar nu alles in gereedheid is gebracht staan we te trappelen om verder te groeien. Met een nieuw product waar we heel graag mee naar buiten treden; events.

Rustig ontwikkelen

Natuurlijk zijn er de nodige feesten en grote events bij ons georganiseerd de afgelopen jaren, maar we deden dat bewust mondjesmaat. Enerzijds omdat we strategisch hebben gekozen ons in eerste instantie te richten op de congreswereld. Daar wilden we in uitblinken (en dat doen we, gezien de reacties en reviews). Ons team konden we zo rustig laten groeien en professionaliseren.
Anderzijds ook ingegeven omdat we simpelweg nog niet klaar waren met de hardware van onze locaties. We hebben al vaker aangegeven dat onze pareltjes niet zijn bedacht voor hetgeen we ze nu gebruiken. Monumentaal erfgoed moet rustig ontwikkeld worden. Alles moet afgestemd worden met verschillende instanties en het kost ook nog eens handen vol geld.

Uitblinken

Dus wat een job is het geweest de afgelopen jaren maar wat zijn we trots op dat wat we bereikt hebben. De laatste punten zijn op de i gezet; de investeringen in de keukens op beide locaties zijn gedaan, de geluidsisolatie is geregeld, de beveiliging is gegarandeerd en de logistiek is verbeterd.
En nu alles is afgerond zijn we er meer dan klaar voor om ook die grote events en feesten op ons vertrouwde hoge niveau te kunnen uitvoeren. Zodat we ook daarin kunnen uitblinken.

Dus kom maar op met die aanvragen. Kom zelf ervaren hoe onze schitterende erfgoedparels nu ook voor grootschalige events ingezet kunnen worden. En met een klein gezelschap ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Tips

• Houd in je planning rekening met een jaartje extra qua behalen doelen.
• Zet de volgende stap pas als je er écht klaar voor bent.
• Kwalitatieve groei van je team is belangrijker dan investeren in hardware.
• De aanhouder wint altijd.