Vergaderen in STADSKLOOSTER Mariënhof 

Vergaderen in de Mariënhof staat garant voor een inspirerende dag. Het eeuwenoude klooster is een uitzonderlijke vergaderlocatie te noemen, waar zakelijk en modern perfect samen gaan met de monumentale charme. Karakteristieke kloostergangen, prachtige kloostertuinen, unieke vergaderruimtes van verschillende groottes en een jong en enthousiast team die met hun ervaring precies weten waar een perfecte vergaderlocatie aan moet voldoen.

Veelzijdige vergaderruimtes voor elke gelegenheid

De Mariënhof is in zijn geheel af te huren of per zaal te huren. Er zijn verschillende formaten vergaderruimtes, van kleine workshops en intieme vergaderdiners tot middelgrote plenaire vergaderingen. Alle ruimtes zijn modern en comfortabel ingericht en naar wens in te delen. Elke vergaderruimte kan volledig zelfstandig gebruikt worden op het gebied van licht en audiovisuele materialen. Zo kan er ongestoord vergaderd worden! Ons team adviseert u graag over een geschikte ruimte en de juiste setting en sfeer die past bij het doel van uw bijeenkomst.  Bekijk vast de standaard vergaderarrangementen, of neem contact op voor advies van onze verkoopadviseurs. 

 

ervaren team & goed bereikbaar 

Al vele opdrachtgevers zijn u voor gegaan en door deze jarenlange ervaring weten we als geen ander waar een goede vergaderlocatie aan moet voldoen. We delen graag onze kennis en dragen ideeën aan voor de invulling van uw vergadering. Van voortraject tot en met evaluatie heeft u één vast en ervaren contactpersoon. 

De Mariënhof Amersfoort is goed perfect bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Parkeer in parkeergarage Koestraat (op steenworpafstand van de vergaderlocatie) of stap uit bij de bushalte voor de deur
 

Schermafbeelding 2018-02-12 om 15.25.24.png
vergaderzaal-amersfoort-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties-congrescentrum

DAAROM DE MARIËNHOF 

  • Vergaderlocatie met karakter,
    biedt u 10 inspirerende ruimtes
  • Erfgoedparel,
    centraal gelegen stadsklooster
  • Eén vast contactpersoon gedurende het gehele traject

 
 
Onze gasten waren zeer onder de indruk van de ambiance van de Marienhof! Én lovend over het diner...
— De heer O. Renaud
 

Plattegrond  zalen en tuinen

Klik om te vergroten. Plattegrond zalen & tuinen.