• Karakteristieke zalen,
    van 2 tot 200 personen
  • Unieke locatie,
    monumentaal klooster
  • Centraal gelegen
 

Vergaderruimte Mariënhof Amersfoort

De Mariënhof is een zeer uitzonderlijke vergaderlocatie; een eeuwenoud klooster waar zakelijk en modern samen gaan met klassieke stijl en monumentale charme. De gebrandschilderde ramen, karakteristieke booggangen, prachtige tuinen, unieke vergaderzalen van verschillende groottes… u vindt het in het centrum van Amersfoort.
 

Verschillende vergaderruimtes;
geschikt voor 2 tot 200 personen

De Mariënhof is in zijn geheel te boeken of per vergaderzaal te huren. Er zijn verschillende formaten vergaderruimtes: goed voor kleinschalige workshops en intieme diners, tot plenaire vergaderingen met 200 deelnemers. Als u alle zalen gelijktijdig gebruikt voor uw evenement, kan u maarliefst 600 gasten ontvangen. 

Alle ruimtes zijn modern en comfortabel ingericht en naar wens in te delen. Elke vergaderruimte is volledig selfsupporting qua licht en audiovisuele ondersteuning. Ons team staat voor u klaar met deskundig advies en een persoonlijke touch. En er is kwaliteitscatering voor elk budget. Bekijk vast de standaard vergaderarrangementen, of neem contact op voor een advies op maat.

 

vergaderzaal-amersfoort-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties-congrescentrum

Centraal gelegen vergaderlocatie,
zelfs via water bereikbaar 

De Mariënhof Amersfoort is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Uw gasten parkeren in parkeergarage Koestraat (op steenworpafstand van de vergaderlocatie) of stappen uit bij de bushalte voor de deur. De achterzijde van het klooster ligt aan de singel. Vervoer per boot van of naar de locatie is dus ook goed mogelijk, dat maakt uw bijeenkomst écht bijzonder.

Persoonlijke service, ervaren team

vergaderzaal-amersfoort-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties-congrescentrum

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander waar een goede vergaderlocatie aan moet voldoen. U en uw gasten staan centraal, binnen elk budget creëren we iets speciaals. Wij delen onze kennis en dragen ideeën aan voor de invulling van vergaderingen en bijeenkomsten. U heeft één vaste, ervaren contactpersoon, van voortraject tot en met evaluatie, die uw evenement tot een onvergetelijk succes maakt.

 


Of bel 033 - 463 29 79

Onze gasten waren zeer onder de indruk van de ambiance van de Marienhof! Én lovend over het diner...
— De heer O. Renaud
 

Plattegrond
zalen en tuinen

Klik om te vergroten. Plattegrond zalen & tuinen.