Midden in de provincie Utrecht, in het hartje van Amersfoort, ligt stadsklooster de Mariënhof. Een ruim 500 jaar oud klooster met een rijke geschiedenis. Wandelend door het monumentale pand proeft u de sfeer en de historie van het pand. Vandaag de dag komen oud en nieuw perfect samen door het jonge enthousiaste team en de moderne faciliteiten. Op zoek naar een bijzondere locatie met een verhaal voor uw vergadering? Kom dan naar vergaderlocatie Mariënhof Amersfoort.

Vergaderen in de Mariënhof staat garant voor een bijzondere omgeving. Het eeuwenoude klooster wordt gekenmerkt door karakteristieke kloostergangen, prachtige kloostertuinen, unieke vergaderruimtes en kwaliteitscatering. 

Wij denken mee!

Bij ons vergadert u volledig ontzorgd en hoeft u zich alleen maar bezig te houden met de inhoud van uw vergadering. Al vele opdrachtgevers zijn u voorgegaan en met onze bak aan ervaring helpen wij u graag, wij kunnen wij alles voor u regelen. Van begin tot evaluatie werkt u samen met één vast contactpersoon die werkelijk alles kan regelen en werk voor u uit handen kan nemen.