buuf in de serre

In de Mariënhof, aan de zijkant van de Kleine Haag, zijn onze buurvrouwen van BUUF in de Serre gevestigd. Onze buurtjes Carmen en Cesare zijn verantwoordelijk voor de heerlijke bakgeuren in onze gangen en verzorgen daarnaast met liefde het ambachtelijke gemaakte zoets voor onze gasten.

Sinds de zomer van 2015 kan iedereen in de Serre en op het naastliggende terras genieten van ambachtelijke taart. Bij BUUF staat taart centraal, zowel hartig als zoet. Carmen en Cesare: ‘’We hebben het niet over een vlaai, kunstige taarten of slagroomtaarten. Onze taarten zijn gericht op smaak en niet op uiterlijk. En dat proef je!’’

Carmen en Cesare zijn al jaren vriendinnen, buurvrouwen van elkaar én de Mariënhof. Inmiddels zijn zij alweer negen jaar eigenaar van een eigen plek in de Mariënhof. De droom om samen een eigen bedrijf te beginnen was er al jaren, maar dankzij de Hart & Ziel wedstrijd van de Mariënhof hebben zij die droom werkelijkheid kunnen maken.

De Hart & Ziel Prijs

In december 2014 kwam de Mariënhof met de Hart & Ziel prijsvraag, waarbij de bedenker van het beste horecaconcept een plek kon winnen in de zijkant van de Mariënhof en daar twee jaar lang huurvrij mocht ondernemen. Een half jaar later werden Carmen en Cesare tijdens de spannende finale op 1 mei, uitgeroepen tot winnaressen en ontvingen zij de sleutel van de Serre. Na een flinke klusperiode openden ze in de zomer van 2015 de deuren van BUUF in de Serre.