over wijnbar zuster margaux

Op 1 juni 2016 opende onze wijnbar Zuster Margaux haar deuren in de Mariënhof. Vanuit het gedachtegoed de Mariënhof weer open te stellen en terug te geven aan de stad Amersfoort ontstond bij pandbewaarders Pieter en Adriaan al snel de wens een horecazaak te openen in de Mariënhof. Na het succes van BUUF in de Serre, besloten zij een eigen horecazaak te starten in het pand. Het idee voor een wijnbar was al snel geboren.

meer dan 40 open wereldse wijnen

Zuster Margaux heeft altijd vele wijnen open en serveert daarbij dagverse streekproducten. Het wijnaanbod is nog veranderlijker dan een wijnjaar en wisselt vrijwel wekelijks. Met meer dan 40 open wereldse wijnen is er voor iedere smaak wat bijzonders. Daarnaast kan genoten worden van beroemde toppers tegen een vaste lage opslag.

Bijzondere omgeving

De inrichting is tot in detail uitgedacht en zeker bijzonder en stijlvol te noemen. Zuster Margaux heeft daarnaast een heerlijk ruim terras in de groene kloostertuinen waar u zich in een oase van rust bevindt, in hartje centrum Amersfoort.
Daarnaast biedt de wijnbar diverse arrangementen en activiteiten voor de (wijn)liefhebbers, zoals een high-wine, private dining, wijncursussen, wijnproeverijen en meer.

Meer informatie en contact met Zuster Margaux

Website Zuster Margaux: www.zustermargaux.nl
Telefoonnummer: 033 720 01 00