vergaderzaal-amersfoort-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties-congrescentrum

PERSOONLIJKE SERVICE, ERVAREN TEAM

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander waar een goede vergader- en evenementenlocatie aan moet voldoen. U en uw gasten staan centraal, binnen elk budget creëren we iets speciaals. Wij delen onze kennis en dragen ideeën aan voor de invulling van vergaderingen en bijeenkomsten. U heeft één vast, ervaren contactpersoon, van voortraject tot en met evaluatie, die uw evenement tot een onvergetelijk succes maakt.

Wij staan met onze gastheren en gastvrouwen klaar uw gasten een andere beleving te geven met passie, kwaliteit en gastvrijheid. Laat ons een deel van de organisatie verzorgen òf de totale regie in handen nemen. Ons team ontzorgt u. Wij maken elke bijeenkomst of evenement bijzonder! Eten, drinken, licht, geluid, decor, entertainment, vervoer… wij verzorgen het voor u.

Het team dat de Mariënhof runt, bestaat louter uit Amersfoorters die de afgelopen jaren door heel Nederland hebben gewerkt en nu terugkeren. Dat is onderdeel van de kerngedachte die The Attention Group hanteert als onderdeel van succesvol exploitatiebeheer. “Lokaal ondernemerschap en kennis van de regio is een echte toegevoegde waarde die we kunnen bieden ten opzichte van andere aanbieders. Hierdoor kunnen we vaak net dat beetje meer geven in bijvoorbeeld advies voor extra activiteiten. Wij weten letterlijk waar we van dichtbij het beste voor onze opdrachtgevers kunnen halen”.

Of bel 033 - 463 29 79

De pandbewaarders
van de Mariënhof

Adriaan Derksen en Pieter Aalbers zijn de trotse pandbewaarders van de Mariënhof. Naast de Mariënhof exploiteren zij ook Muntgebouw Utrecht.

Derksen: “Net als het Muntgebouw is ook de Mariënhof een bijzonder monumentaal erfgoed waar verschillende soorten bijeenkomsten op een hoog niveau worden uitgevoerd. Samen met onze partners (Trends for Rent, Skanna en Clipper MS) gaan we op zeer korte termijn de look & feel èn het product- en serviceaanbod van de Mariënhof vernieuwen en uitbreiden.”

 
vergaderzaal-amersfoort-zaalverhuur-vergaderlocatie-trouwlocaties-bruiloft-locaties-congrescentrum

GROEIEN TEGEN
DE STROOM IN

Waar de vergadermarkt nog steeds onder druk staat is het The Attention Group gelukt om te groeien. “De uniciteit van een locatie is belangrijk. We krijgen van onze opdrachtgevers teruggekoppeld dat de flexibiliteit en het ondernemerschap doorslaggevend zijn in hun keuzes. Korte lijnen, topservice en heldere prijsstructuren geven ons blijkbaar een voorsprong”.

Alles was tot in de puntjes verzorgd. De rondleidingen, de catering, onze aanpassingswensen wat betreft de hapjes werden meteen positief opgepakt. Zeer tevreden gasten en dat is, zowel voor jullie als ons, waar het om gaat.
— Annelia Govers