Op zaterdag 12 september, tijdens de Open Monumentendag, was de officiële opening van BUUF in de Serre. Met de Hart & Ziel prijs wonnen Cesare en Carmen met hun creatieve concept twee jaar lang kosteloos ondernemen vanuit de Serre van de Mariënhof.

 

AMBACHTELIJK EN LOKAAL

Alle taarten zijn ambachtelijk en eerlijk, gericht op smaak en niet op uiterlijk. Geniet van een zoete of hartige taart onder het genot van een kop koffie of thee. Voor het bereiden van het gebak en de koffie worden pure en natuurlijke streekproducten gebruikt. Hierdoor kunnen ze met een goed gevoel duurzaam ondernemen en de lokale economie stimuleren.

HART & ZIEL PRIJS

In december 2014 werd iedereen opgeroepen een creatief horecaconcept te bedenken voor de Serre in Mariënhof Amersfoort. Pandbewaarders Pieter Aalbers en Adriaan Derksen zochten door middel van deze ”Hart & Ziel” wedstrijd naar personen die met hart en ziel hun dromen wilden realiseren. De prijs loog er niet om: twee jaar kosteloos ondernemen met de nodige begeleiding van professionals. “Het nieuwe delen is het oude hebben, vandaar dat we ons pand graag delen met enthousiaste en gedreven ondernemers”, aldus Pieter Aalbers.

OPENINGSTIJDEN

Vanaf nu kan iedereen zes dagen in de week genieten van ambachtelijke taarten en heerlijke koffie bij BUUF in de Serre. Van dinsdag tot en met zaterdag staan de serredeuren open van 10:00 tot 18:00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur. De heerlijke taarten van de BUUF’s zijn ook bestellen, zodat u er thuis ook van kunt genieten.

Kijk voor meer informatie op: www.buufindeserre.nl