Maandag 29 januari was niemand minder dan Duncan Stutterheim, oprichter van ID&T, te gast in Mariënhof Amersfoort. ID&T is Nederlands grootste organisator van dance- events als Sensation, Thunderdome en Mysteryland. Stutterheim verkocht zijn bedrijf in 2013 en deed maandag voor het eerst zijn inspirerende verhaal voor ondernemers tijdens de door Masters of Business georganiseerde College Tour in een uitverkochte Singelzaal. 

Omstreeks 20.30 uur verwelkomde gespreksleider Arie Lengkeek de gasten en de ondernemer Duncan Stutterheim. Het resultaat was een enthousiast interview waarin niet alleen Duncan’s carrière met al z’n ups en downs werd geanalyseerd, maar ook zijn maatschappelijke betrokkenheid en de rol van z’n familie. De aanwezige ondernemers kregen de kans om met de catchbox Stutterheim vragen te stellen. Hier kwamen onderwerpen aan de orde van zijn plannen in Amsterdam tot aan drugsproblemen bij georganiseerde festivals.

Volgens de topondernemer was het een groot succes: ‘Ik had nog wel een uur kunnen kletsen. Het was voor mij een try-out. Ik vind het leuk om ondernemers te inspireren met de dingen die mij zijn overkomen. Het is nog wel wennen om voor zo’n publiek je verhaal te doen, maar het beviel wel. Ik ben de Masters of Business dankbaar voor dit podium.

Bekijk ook de videosamenvatting van OnderNamen TV.