Maandag 10 september 2018 – Dit jaar wordt ons prachtige stadsklooster omgebouwd tot een escaperoom en gaan we voor 3 dagen terug in de tijd naar het jaar 1623. Rotery Club Amersfoort Young Ambition organiseert tijdens de herfstvakantie een geheel nieuwe Pop-up Escaperoom in de Mariënhof.

Je wordt meegenomen in een tijd dat Amersfoort werd geteisterd door rampspoed. De stad wordt bedreigd met de pest, overstromingen, religieuze twisten en een al decennia lang durende oorlog tegen de Spaanse overheerser. Het burgerweeshuis zit overvol met kinderen die hun ouders zijn verloren. Zuster Margaux zwaait hier de scepter. Als op een dag de Spanjaarden met hun troepen aan de stadspoort staan en de stad dreigen in te nemen, probeert Zuster Margaux het weeshuis in veiligheid te brengen.

Donderdag 25 tot en met zondag 28 oktober a.s. krijg jij de kans om te ontsnappen uit de pop-up escaperoom in de Mariënhof.Wees er snel bij en bemachtig nú je plek! Reserveren kan vanaf nu via de website. Je kan deelnemen met groepen van minimaal 3 tot maximaal 5 personen.

De opbrengst van de Pop-up Escaperoom gaat naar Stichting Het Burgerweeshuis, dat ook vandaag de dag nog (financiële) hulp verleent aan o.a. Amersfoortse wezen.