Win je eigen plek en vliegende start in de Serre van de Mariënhof met het bedenken van het ultieme horecaconcept! De pandbewaarders van de Mariënhof, Pieter Aalbers en Adriaan Derksen, ondernemen met hart en ziel en maken momenteel hun jongensdroom waar. De Mariënhof is constant in beweging, durft af te wijken van de geijkte paden en staat open voor iedereen. Daarom zijn zij op zoek naar dé persoon die ook met hart en ziel zijn of haar droom wilt realiseren.

DE HART & ZIEL PRIJSVRAAG

De Mariënhof daagt starters, ondernemers, iedereen uit het ultieme horecaconcept te bedenken voor de Serre en het aansluitende terras. De Hart & Ziel prijs is dé kans om je eigen onderneming te beginnen in de Mariënhof. Een wijnproeverij concept, een combinatie van een boeken- en koffiezaak, alles is mogelijk!

DE PRIJS

De winnaar krijgt een vliegende start door twee jaar lang geen huur te hoeven betalen over de Serre en het terras, een waarde van € 40.000, en ontvangt een beduidend startkapitaal!
Naast deze mogelijkheid om bijna risicovrij te kunnen ondernemen, krijgt de winnaar ook nog twee jaar lang coaching door de professionele jury van de Hart & Ziel prijs, ter waarde van €15.000. Met zoveel expertise en ervaring in de jury staat er bij elk aspect van het ondernemen geschikte coaching voor de winnaar klaar. Wil jij jouw droom werkelijkheid laten worden? Vraag dan het complete Hart & Ziel prijsvraag informatiedocument aan.

DE SERRE, TERRAS EN WIJNKELDER

De winnaar van de Hart & Ziel prijs mag gebruik maken van de keukenfaciliteiten, opslagmogelijkheden en toiletten van de Mariënhof. Daarnaast is er in overleg de mogelijkheid om gebruik te maken van de wijnkelder die grenst aan de Serre. De wijnkelder (80m2) is met haar gewelven een bijzondere ruimte.  Daar waar de monniken eeuwen geleden eten en drinken bewaarden, is de wijnkelder nu een prachtige ruimte met vele mogelijkheden.

VLIEGENDE START ALS HORECAONDERNEMER

Alle communicatieaandacht, regionaal en landelijk, voor de Hart & Ziel prijs zorgt bij voorbaat al voor een vliegende start: nog voor de opening is er al veel exposure voor het concept van de winnaar! Naast de communicatiekanalen van de Mariënhof heeft de Hart & Ziel prijsvraag belangrijke communicatiepartners die hierbij helpen, namelijk Food Inspiration en Rabobank.

MEEDOEN MET DE HART & ZIEL PRIJSVRAAG

Alle informatie over het meedoen met de prijsvraag is te vinden op de Hart & Ziel prijsvraag website. Maak jij jouw droom straks waar in de Mariënhof?

DE LOCATIE MARIËNHOF

De Mariënhof – waar al vanaf de 16e eeuw de fornuizen branden – is een inspirerende plek, waar oud & nieuw elkaar in een verrassende setting ontmoeten en waar echte aandacht vanzelfsprekend is. De rijke historie zijn de fundamenten waarop de pandbewaarders en hun team haar opdrachtgevers en gasten telkens weer verrassen. Met hun oog voor detail en passie voor gastvrijheid.
Met bevlogenheid wordt de Mariënhof geleid door twee ondernemende pandbewaarders die hun jongensdroom durven waar te maken. Zij voegen een nieuw hoofdstuk toe aan de lange geschiedenis van het pand verassen, verbinden en verzorgen gasten en opdrachtgevers met unieke concepten en warme gastvrijheid.

SHARING IS CARING

De komende tijd zal de Mariënhof het verloop van de wedstrijd delen via Twitter en Facebook met de hashtag #hartenziel. Ook via de website kun je op de hoogte blijven en zullen de juryleden tips delen voor de deelnemers aan de Hart & Ziel prijsvraag. Volg de Mariënhof ook via sociale media, dat vinden we leuk!